POVESTEA JOBOX

Cu siguranță, parcursul Meu în lumea creativității și a produselor naturale este unul inspirațional, iată cum a început Povestea Jobox:

Totul a început cu o simplă curiozitate despre uleiurile esențiale și beneficiile lor. Într-o lume plină de alternative sintetice și chimice, am simțit nevoia să înțeleg mai bine puterea și natura acestor uleiuri. Pe măsură ce am descoperit avantajele și proprietățile lor, mi-am dat seama că există mult mai multe modalități de a le integra în viața de zi cu zi decât mă așteptam.

Printre aceste descoperiri, am realizat că pot folosi uleiurile esențiale pentru a crea lumânări naturale, fără substanțe chimice nocive. Acest lucru m-a intrigat și m-a inspirat să încep să experimentez și să creez. Așa că am pornit la drum, combinând cunoștințele despre uleiurile esențiale cu pasiunea pentru creație.

Urmatorul pas a fost sa trec prin pasii de a autoriza firma si bineinteles sa-i gasesc un  nume . 

Atunci când am pornit la drum cu această afacere, un lucru era clar pentru mine: vroiam să creez ceva special, ceva care să fie realizat cu pasiune și dragoste, și care să fie oferit mereu într-un ambalaj care să reflecte această atenție deosebită. Această idee de a oferi fiecare produs într-o „Cutiuta Cadou”, ca un simbol al grijii și atenției noastre față de clienți, era fundamentală pentru mine.

Prin urmare, alegerea numelui a fost crucială pentru mine.Trebuia să fie un nume scurt, usor de retinut dar si ceva care să îmbine frumusețea, dragostea și unicitatea. Știam că numele trebuie să reflecte pasiunea mea pentru produsele pe care le creez și să transmită clienților noștri că fiecare element este realizat cu atenție  si astfel numele ales a fost „Cutia lui Jo” adica JO BOX, era ca o inspiratie pentru ceea ce avea sa urmeze.

„Cutiuta lui Jo” nu este doar un simplu nume pentru mine; este o promisiune că fiecare produs pe care îl oferim este împachetat cu atenție și dedicare, cu gândul la a aduce bucurie și emoție fiecărui destinatar. Este o reflecție a felului în care credem că fiecare detaliu contează și că fiecare client este special.

Pe măsură ce am evoluat, am simțit că trebuie să împărtășesc această pasiune și cu alții. Astfel, am început să creez nu doar lumânări, ci și săpunuri naturale și creme organice, pentru a oferi alternative sănătoase și ecologice pentru îngrijirea personală.

În căutarea permanentă a frumuseții naturale, am explorat și alte domenii creative.

Arta realizarii tablourilor, decorațiunilor ,aranjamentelor florale au devenit o altă pasiune pentru mine. Așa că am început să experimentez și în aceste domenii, aducând în lumea mea mai multă culoare și frumusețe.

Și pentru că frumusețea este întotdeauna completată de un detaliu deosebit, pasiunea mea pentru bijuterii nu putea fi neglijată. Îmi place să creez si bijuterii  care să completeze și să sublinieze frumusețea naturală a fiecărei persoane. Un accesoriu potrivit poate face diferența în felul în care te simți și cum ești perceput, iar asta este ce mă motivează să continui să creez și să inovez.

În esență, călătoria mea în lumea creativității și a produselor naturale este alimentată de pasiunea pentru frumos , creatie și  arta.

Sper că prin creațiile mele pot aduce un strop de bucurie și de frumusețe în viața celor din jur.

Cu drag Ioana Moraru !

https://instagram.com/jobox.ro?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://jobox.ro/

https://www.facebook.com/jobox.ro/