Despre Lumânari,  Despre Realizarea si Folosirea Lumânarilor

Lumânări cu Ceară din Soia. Avantajele folosirii lor

Lumanările din ceara de soia sunt o opțiune populară pentru cei care doresc să evite ceara de parafină, care este obținută din petrol.

Ceara de soia este obținută din uleiul de soia, care este un produs natural, biodegradabil și sustenabil.

Unul dintre avantajele lumanărilor din ceara de soia este că sunt mai sigure decât lumanările din ceara de parafină, când sunt arse, lumanările din ceară de parafină eliberează o serie de produși chimici nocivi în aer, inclusiv formaldehidă și toluen. În schimb, lumanările din ceara de soia eliberează aburi mai puțin toxici și mai puține particule fine în aer.

Un alt avantaj a lumanărilor din ceară de soia este că au o durată de ardere mai mare decât lumanările din ceara de parafină, cam de 4 ori mai mult.

Lumanările din ceara de soia sunt, de asemenea, mai ușor de curățat după utilizare. Se topeste și se aruncă conținutul rămas , apoi se curăță ușor cu detergent. În schimb, ceara de parafină poate fi mai greu de îndepărtat și poate lăsa mai multe reziduuri.

Lumanările din ceara de soia sunt, de asemenea, o opțiune mai prietenoasă cu mediul. Deoarece sunt biodegradabile, nu poluează mediul în același mod în care o fac lumanările din ceara de parafină.

Și Cel mai Important Lucru, este acela că fiind netoxice la Ardere, Lumânărilor din Ceară de Soia li se pot adauga Uleiuri Esențiale care prin arderea cerii de soia sunt eliminate în jurul nostru si Ne Ajută la Îmbunătățirea Energiei, Regăsirea de Sine,  sunt Minunate pentru Psihicul si Corpul Nostru.

În concluzie, lumanările din ceara de soia au mult mai multe Bile Roșii , sunt o opțiune mai sigură și mai prietenoasă cu mediul și cu Noi decât lumanările din ceara de parafină care se găsesc peste tot în comert.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.